ontdek Dacia

NAVERKOOP

onze diensten

onze diensten
CARROSSERIE EN VOORRUIT

Herstelling en vervanging van je voorruit, vernieuwing van je carrosserie… Renault Service is eenvoudig: een enkele plek voor de werken aan je carrosserie en voorruit, met of zonder afspraak.

ORIGINELE ONDERDELEN

Alle kenmerken van je auto blijven behouden met de originele Renault onderdelen, waaronder de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

VOORBEREIDING TECHNISCHE KEURING

Om je wagen beter voor te bereiden op de keuring, heeft Renault de technische voorcontrole in het leven geroepen. Maar liefst 31 belangrijke punten van je voertuig worden gecontroleerd volgens hetzelfde schema dat ook de technische keuring gebruikt. Na deze voorcontrole krijg je Groene Kaart.

Door te kiezen voor het Renault pakket kun je er zeker van zijn dat je voertuig de technische keuring met succes doorstaat, maar als een tweede keuring nodig is, zal Renault, met je toestemming, het betwiste punt op orde brengen en de kosten van de tweede keuring voor zijn rekening nemen.

ONDERHOUDSCONTRACTEN
Dankzij het EasyCare-contract heb je controle over je budget. Alles is van tevoren gekend en inbegrepen:
  • Gepland onderhoud,
  • Slijtageonderdelen (zoals remblokken, ruitenwisserbladen, enz.),
  • Pechhulp en garantie-uitbreiding voor je Renault.
MY RENAULT

Registreer je Renault gratis in enkele muisklikken en krijg toegang tot de online onderhoudsagenda van je auto, tal van persoonlijke voordelen, advies, boeiende artikelen en nog véél meer.